måndag 1 mars 2010

Nattarbete och Rotarylunch

I natt skickade jag mitt bearbetade manus till förlaget igen. Jag har ju jobbat med korrigeringar sedan i december då jag fick feedback från min förläggare på den första versionen. Vissa scener har tillkommit, andra har försvunnit, men historen är fortfarande densamma. Manus nr två har ett arbetsnamn, men eftersom jag inte är säker på om det kommer att hålla hela vägen in i trycpressen väljer jag att behålla det för mig själv så länge.

Om en stund beger jag mig till Skövde för att tala om mitt författarskap vid en Rotarylunch. Jag har medverkat vid flera olika Rotaryluncher tididgare, men tydligen inte vid just den här avdelningen. Det är alltid roligt att komma ut och prata om det jag skriver. Ofta får jag positiv feedback och ibland också nya uppslag och idéer till kommande böcker.

2 kommentarer:

Mia sa...

Har just läst "Den svarta löpare", vill bara påpeka att Åsunden inte ligger och aldrig har legat vid Skövde. Sjön Åsunden ligger vid fantastiskt vackra Ulricehamn. Tycker annars att boken var klart läsvärd.
Mvh Mia i Ulricehamn

Kristina Appelqvist sa...

Hej Mia!
Javisst ligger Åseunden vid Ulricehamn! Jag kanske har förklarat dåligt i boken men Emma säger någonstans att hennes släkt bor i södra Västergötland vid Åsunden och då tänker jag mig att Rotersnäs ligger just där. Jag har själv mina rötter i dessa trakter. Min morfar är uppvuxen på Reutersberg, en gård utanför Limmared, och den är förebild för Rotersnäs. Och mina föräldrar bor i Månstad... Kul att du gillade boken!